Лайфстайл

Деси Банова ражда с астроложка: Оксана Хорват напътства новата г-жа Плевнелиева за появата на бебето

Сюблимният момент, в който Деси Банова ще роди син от Росен Плевнелиев, наближава, но синоптичката и президентът отдавна са избрали не само датата, на която младият момък ще се появи на бял свят, но и неговото име. Естествено, те се пазят в абсолютна тайна и освен тръпнещите в очакване родители, посветени са само още двама души – гинеколожката на Банова и личната й астроложка Оксана Хорват-Станчева, уточнява „Ретро“.
Плевнелиев и екссиноптичката от Нова тв очакват първото си общо дете през септември. Щастливата новина разкри гордият татко в края на май, по време на церемонията по връчване на дипломи в Американския университет в Благоевград. „Средата на септември чакаме бебето. Сигурно е, че ще е момченце„, разкри той.

Откакто предаването „На кафе“ – телевизионната трибуна на семейство Плевнелиеви, излезе във ваканция, Деси Банова се покри и никаква не се мярка из медиите. В Интернет форумите се шегуват, че ВИП съпругата изчаква старта на новия сезон на будоарното предаване на приятелката си Гала, за да е спокойна, че раждането ще бъде напоително отразено. От Нова все още не са обявили кога Гала се завръща в ефир, но се очаква това да случи в средата на септември, точно около раждането на бебето.
А думата за това дали правилно е избран терминът и и как Банова да кръсти детето си имала популярната сред родните випове Оксана Станчева. С вдовицата на астролога Иван Станчев, който с помощта на звездите предвиждаше съдбите на известните българи, синоптичката се консултира не за първи път. Преди години, когато била бременна с дъщеря си Йоанна, Деси много искала да я кръсти Стефания. Оксана обаче се намесила и предопределила съдбата на момичето, сменяйки името му.Неограничен бюджет: Банова-Плевнелиева иска да е перфектна, ето какво реши да ремонтира след нослетоДеси Банова-Плевнелиева тръгна по ремонти. Новата съпруга на Росен Плевнелиев се е заела да коригира…Jul 23 2018bulmedia.net

„С Оксанка се консултирахме за името. Тя не одобри Стефания, защото жените с това име били нещастни в любовта. Но одобри Йоанна и като съчетание между собствено, бащино и фамилно. Увери ни, че комбинацията е добра и ще носи късмет на дъщеря ми„, признавала е Банова.
По всичко личи, че Оксана си е свършила работата повече от похвално. Защото на седмата година от раждането си Йоанна стана доведена дъщеря на най-богатия президент в новата история на България.
Очевидно доволна от услугите на Станчева и този път г-жа Плевнелиева се допитала до нея. Според запознати родената в Беларус астроложка я посъветвала да не кръщава детето на покойния си баща.

Широко разпространено е суеверието, че е лоша поличба новородените са бъдат наричани с имена на покойници. Макар много да искала да отдаде почит към татко си, който починал в разцвета на силите си, Деси е послушала съветите и се отказала от идеята си момчето да се казва Стоян.
Покрай познанството си с Оксана и прогнозите й Банова повярвала в хороскопите и не предприемала никакви действия, преди да се допита до своята астроложка. Смята се, че планетите и звездите са в дъното и на избора й за деня, в който да сключи брак с Росен Плевнелиев. Двойката си каза „Да“ в тесен кръг на 17 юни.Никол Станкулова удари Банова-Плевнелиева в земята, изфука се с пръстен за 10 бона (СНИМКА)През идната зима Никол Станкулова ще роди първото си дете от любимия си. Щом новината за бременностт…Jul 24 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Направи добро и го хвърли в морето. Много често отваряме…
error: Съдържанието е защитено!