Лайфстайл

Баба Миглена Ангелова гледа внуче: Телевизионната звезда крие от младия си любовник годините си (СНИМКА)

Работохоличката Миглена Ангелова вече има ново амплоа – това на грижовна баба. По-голямото от двете й внучета се е върнало в България и е плътно с нея дори по време на професионалните й ангажименти, видяха фотографите на „Ретро“.
52-годишната телевизионерка е горда с четирите си провалени брака и четирите си деца, но за двете си внучета почти не обелва дума, вероятно защото фактът, че е баба, снишава мъжкия интерес към нея. От почти година Миглена се носи на крилете на любовта. Неотдавна тя призна, че е лудо влюбена в 9 години по-младия от нея бизнесмен с амбиции в киното Кузман Примджанов, който е баща на две деца, почти набори на нейните внуци.
Самият той не знаел точната възраст на Миглена, както и че тя има две внучета – роденият в Копенхаген Деймиън Таге Томас Кристиансен, по-известен като Янко, от голямата й дъщеря Дора, и малката Алия, родена в Неапол, дъщеря на Адриана, едната от близначките й.Преди да се намести в стола на Ани Цолова, ТВ водещата Аделина Радева разбила семейството на режисьорЖитейската съдба на Аделина Радева се припокрива напълно с тази на нейната предшественичка Ани Цолов…Jan 26 2018bulmedia.net

Другата близначка Стефани се омъжи в Тунис за Бесем Фериани, но все още не е майка и както и Адриана живее в Париж.
В момента на гости на тв водещата е малкият Деймиън, когото тя виждала само няколко пъти годишно. Тъй като майка му в момента правела докторантура по египтология в Дания, където двамата живеят, малчуганът дошъл на гости на баба си. Радостта на Ангелова, че посреща наследника си у дома, очевидно не е пренаредила графика й, защото детето я придружава плътно по време на дневните й задачи.
От елегантния стил, който мадам „Искрено и лично“ е избрала за срещата си, се подразбира, че вероятно води нови преговори за ефирно време с някоя от големите телевизии. „Не съм нито майката, нито бабата, която би трябвало да бъда. Би трябвало да съм се спряла на едно място и да си гледам внуците. Нали това се очаква? Аз никога не съм живяла според очакванията, не, живях известно време така през соца, но след това ми мина. Обичам да следвам своя живот и от децата това искам“, коментира Миглена.
Източник retro.bgНе е за вярване какво купува Виктория Петрова на министър Кралев. ТВ водещата го вдъхновявала за необичайно хобиКрасен Кралев е кореняк варненец, възпитаник на английската гимназия и Медицинския университет в гра…Jan 25 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
През 60-те и 70-те години на миналия век България започва…
error: Съдържанието е защитено!