Криминално

Наталия Гуркова е сломена, ето кога е видяла за последно мъжа си преди зловещата екзекуция

Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже Михалевич е голям! Мис България научила за убийството преди броени часове, макар че трагичният инцидент се е случил снощи. Още не е ясно дали траурната вест е съобщена на двете им деца.Показно убийство в ЮАР: Килъри разстреляха мъжа на Наталия Гуркова (СНИМКИ И ПОДРОБНОСТИ)Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит. Покушението е извършено вчера веч…Sep 25 2018bulmedia.net

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич бе разстрелян и убит. Покушението е извършено вчера вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург. По информация на местните власти, мъжът е застрелян на светофар в Бедфордвю. Агенциите обаче не съобщават името на Михалевич. Става ясно, че той е загиналия от разследващата журналистка Манди Уинър. Чрез публикация в социалната мрежа „Туитър“ тя разкрива детайли около случилото се.

Съпругата му Наталия Гуркова узнала едва преди часове за кончината на мъжа си, тъй като тя останала в България. Болката била още по-голяма, тъй като двамата се видели за последно около 13 септември. Тогава семейството се появи на откриване на столичен нощен клуб, като всички констатираха, че въпреки 15-те години от връзката си, любовта между тях е не само още жива, но и по-силна от всякога. През януари Наталия и Джордже заминаха за Дубай, където отпразнуваха петнадесетата си годишнина заедно. Михалевич заведе жена си именно там, където са се влюбили.

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Бебето Марти, за което се молеше цяла България, не е…
error: Съдържанието е защитено!