Криминално

Кървавото убийство в Шумен е заснето, ето как Монаха Велико отне живота на жертвата Митко (ВИДЕО 18+)

Дете, което се е намирало на пл. „Гривица“ на метри от мелето между Велико Лефтеров – Монаха Велико и двама братя роми, е записало видеоклип, който показва и, може би, последните секунди от живота на 28-годишния Митко Боянов. Драстичните кадри, които се размиват към края, където Митко вече се е свлякъл на земята, са качени във Фейсбук.Брутално убийство разтърси страната, мъж на 36 години се обяви за прероден войвода и започна да коли (СНИМКИ + ВИДЕО)Мъж на 36 години е намушкал смъртоносно с нож в Шумен ром, баща на три деца и брат му. Жертвата и на…May 14 2018bulmedia.net

Операторът с телефона е стоял на около 25-30 метра от сбиването. Качеството не е идеално, но се вижда, че Митко Боянов вече се държи за сърцето, но е прав. Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време страничен свидетел се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, втори път посяга към кръста си и с нож отново се засилва към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла. В този момент се чуват детски гласове, които хлипат, едното дете: „Бързо на 112! Той ще умре“.

Митко се свлича до контейнера до близката градинка, тук видеото вече е замъглено. Мъжки глас казва: „Голям зор, голяма работа!“ „Е какво стана, бе?“ пита едното дете, а друго отговаря: „Тоз го убиха май!“. Мъж се вайка: „Оле, легна“, а дете добавя: „Ужас“. Кадрите мигновено станаха повод за дискусии в социалната мрежа. Според част от потребителите записът показва, че Монаха е действал при самоотбрана, но всъщност поне в този запис липсва предисторията. Монаха е задържан за 72 часа с прокурорско постановление и се очаква във вторник да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Източник: БЛИЦ

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Едно от златните момичета в ансамбъла по художествена гимнастика Ели…
error: Съдържанието е защитено!