Криминално

Какво прави този рецидивист на свобода? Вижте само кой се оказа злодеят, наръгал с нож момче в тролей №7

33-годишният мъж, който наръга 18-годишен младеж с нож в тролейбус №7 вчера, е криминално проявен и регистриран за наркомания. „Шофьорът е реагирал адекватно, като е затворил вратите, за да не избяга нарушителят”, коментира пред БТВ зам.-директорът на „Столичния електротранспорт” Иво Василев.

Инцидентът е възникнал на столичната спирка „Опълченска” в посока „Люлин”. Младеж направил забележка на група непълнолетни роми, които се хранели и плюели в превозното средство, като го замърсявали с люспи от семки, пише тази сутрин „Телеграф“. При слизането си от тролея въпросният младеж бил прободен с нож от друг мъж, който „защитил” нарушителите, макар да не е бил част от тяхната групичка. От кървавата сцена приятелката на наръганото момче припаднала и също била откарана с линейка.

Състоянието на пациента е стабилно и няма пряка опасност за живота му. Напълно контактен е и е в съзнание. Това каза на извънреден брифинг доцент д-р Юлий Ванев, ръководител на Трета хирургична клиника на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”. Той разкри подробности за състоянието на младежа, който вчера беше намушкан в тролей в София от криминално проявен. „Нараняването е едно и в областта на гръдния кош. Не мога да коментирам нищо повече освен здравословното състояние на пациента, за който се грижим и не мога да коментирам информация как се е стигнало до скандала. Младежът не е в реанимация и ще се лекува при нас между 3 и 5 дни, след което ще бъде освободен за домашно лечение“, разкри още доц. Ванев.

Източник: БЛИЦ

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Едно от златните момичета в ансамбъла по художествена гимнастика Ели…
error: Съдържанието е защитено!