Криминално

Драмата в Поморие с изчезналата полякиня с къса рокля се заплита, МВР излезе с нови данни (СНИМКА)

полиция преследва джигити от стара загора

ОДМВР Бургас издирва 41 годишната полска туристка Александра Барбара Фулара, която в 17:43 часа на 30.06 тази година напуска хотел „Иконгнито“ в Поморие, където била на почивка със семейството си и до момента е в неизвестност . Това съобщиха от полицията в Бургас.

В прессъобщението се казва още, че жената е на видима възраст 40-45 г., пълно телосложение, височина около 160 – 162 см., чуплива светло-кестенява коса, бяло лице, с кафяви очи. Има татуировка на гърба от дясната страна на плешката под формата на жена със свити колене с големи криле и около нея няколко пеперуди, една от които е голяма. По време на изчезването Александра Фулара е била облечена с къса рокля на бели и сини цветя на черен фон, дълга до коленете. ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на полска туристка Александра Барбара Фулара да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

В същото време близките на изчезналата призоваха за съдействие. Те изпратиха снимка и с роклята, с която последно е била облечена. Категорични са, че не е избягала, смятат, че и се е случило нещо лошо.

Източник: БЛИЦ

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Модният свят потъна в скръб. Карл Лагерфелд почина днес на…
error: Съдържанието е защитено!