Криминално

Осъдиха българка измамила британец с 182 хил. лири

Мануела Радева английски бизнесмен

Млада българка е била осъдена от английски бизнесмен след като е бил измамен от нея. Той е бил заблуден като това му е коствало не малко пари, съобщава „Дейли мейл„.

Върховният английски съд e осъдил Мануела Радева да върне на 57- годишния бизнесмен Марсел Куутър сумата от 182 000 британски лири, както и да плати 20 хиляди лири за съдебни такси.

Бизнесменът се запознава с атрактивната нашенка през февруари 2017 г. в онлайн приложение за запознанства. Там Мануела се представяла като млада инвестиционна банкерка, която търси любовта. След няколко срещи двойката заживява заедно, а връзката им продължава 9 месеца.

Романсът им приключва, когато бизнесменът открива, че е измамен от атрактивната българка. Оказало се, че Мануела го е излъгала за професията си, както и за личния си живот – тя била сключила брак няколко седмици преди запознанството си с Куутър.

Докато били заедно, бизнесменът се подлъгал да даде на възлюбената си 182 хиляди британски лири, защото смятал, че тя ще ги инвестира умело. Освен това Куутър дал и други пари, купувал и скъпи подаръци на българката.

Пред съда Радева заявила, че с мъжа си се разделила приятелски. За дадените от бизнесмена пари Мануела заявила, че били, за да поддържа високия си стандарт за живот.

Съдията постановил, че Радева все пак трябва да върне парите.

Каква е била ролята на българката Исения в схемата „хавала“ (ВИДЕО)Вероятно петимата задържани в България за финансиране на тероризъм са посредниците, които, изпращайк…Jan 21 2019bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Модният свят потъна в скръб. Карл Лагерфелд почина днес на…
error: Съдържанието е защитено!