Здраве

Тя не можеше да стане от леглото поради силна болка в ставите: Ето тази рецепта направи невъзможното

Лариса Ежкова е на 69 години от град Саратов, Саратовска област. Нейната дъщеря Татяна случайно намира рецепта в Интернет форум, която решава да предложи на майка си. Лариса се съгласява, защото вече трудно издържала на болките в ставите. Само след два месеца Лариса можела да става спокойно от леглото и вече не изпитвала толкова силни болки. Татяна побързала да сподели добрите впечатления от рецептата в най-популярната социална мрежа в Русия – VKontakte.
Днес нашите редактори решиха да ви разкажат за отличното възстановяване на Лариса Ежкова. Предлагаме ви рецептата, която помогна на възрастната жена отново да се движи и обслужва самостоятелно.
Лекарите предписали на Лариса няколко противовъзпалителни лекарства, но облекчението винаги е било само временно – за седмица, най-много две. Диагнозата вече беше известна – артрит.Доц. Жана Казанджиева от Александровска болница: Наблюдавайте ноктите си, могат да ви подскажат много за здравето виПромените по ноктите се срещат много често и преобладаващо не са само козметичен проблем. Около 60% …Feb 22 2018bulmedia.net

Възпалението на ставите се нарича артрит. Болестта възниква поради повишената чувствителност на тялото към определен патоген (най-често стрептококи или стафилококи). В повечето случаи, артрит се появява и след предишна инфекция на горните дихателни пътища.
Ето и рецептата, която помогнала на Лариса да се изправи отново на крака:
Необходими продукти:
1 среден патладжан
1 литър вода
50 мл. зехтин
2-3 дафинови листа
Подготовка:
1. Измийте патладжаните и ги нарежете на шайби.
2. Сложете нарязания патладжан в тенджера с вряща вода и пуснете дафиновите листа.
3. Достатъчно е да задържите нарязаните патладжани във врящата вода не повече от 5-7 минути.
4. Оставете да се охлади.
5. 750 мл. от охладена течност оставете в хладилника и отделете 250 мл. за външна употреба.
6. Смесете 250 мл. от останалата течност със зехтина. Получената смес трябва да се съхранява в хладилника.

Приложение на рецептата за болни стави
Отделените в хладилника 750 мл. се разделят на три приема. Течността се пие на гладно. Останалите 250 мл., които са смесени със зехтин, се прилагат външно. просто намажете мястото, на което чувствате болка. Може да направите и компрес.
След 20 дни употреба трябва да се възстанови мобилността. Болката и възпалението изчезват напълно! Сега знаете как да третирате ставната болка.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник lekuva.netДоц. д-р Радосвет Горнев: Българинът не обръща внимание на здравето си и търси помощ, когато вече е много късно или няма накъдеНай-добрият сред най-добрите. От санитар до топхирург и началник на Клиниката по хирургия в болница …Jan 26 2018bulmedia.net

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Наркобанда е ползвала услугите на две от най-големите куриерски фирми…
error: Съдържанието е защитено!