България

Трагедията е голяма! Това е младата Ралица, намерила смъртта си в Монтанско (СНИМКА)

31-годишната Ралица Антонова от село Златия е жената, която загина в катастрофа в Монтанско, пише bulnews.bg. Тя е работила на бензиностанция във Вълчедръм. Днес се разбра, че ралица е била и бременна.

Трагедията се разигра към 16.10 часа във вторник на улица „Славянска“ в село Якимово, с посока на движение от Дългоделци към Черни връх. Ралица управлявала лек автомобил „Мерцедес Е220“. При излизане от ляв завой на мокра пътна настилка младата жена загубила контрол над волана. Автомобилът й се поднесъл и се блъснал странично в насрещно движещ се влекач МАН с прикачено полуремарке, идващ от мелницата в село Комощица и пълен с брашно. След сблъсъка колата се обърнала на пътя, а Ралица загинала на място.

Камионът е собственост на монтанска фирма и е управляван от 57-годишния Валтер от областния град. Той е тестван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Жителите на село Златия са в шок от трагедията, която е сполетяла младата жена. Социалната мрежа Фейсбук почерня от жалейки на опечалени близки и приятели. Всички те ще изпратят Ралица в последния й земен път днес. Погребението е на централния гробищен парк в Златия.

loading...
До горе
Препоръчваме ви
Обичам ви, но това не е даденост. Факт е, че…
error: Съдържанието е защитено!